Dirigent

Thomas Eveleens (1990) begon zijn muzikale carrière op 6-jarige leeftijd op akoestische  gitaar aan de Muziek- en Dansschool te Amstelveen. In 1998 ruilde hij de gitaar in voor het slagwerk wat zijn grote passie werd. In 2006 zocht hij een nieuwe uitdaging en startte hij met trombonelessen.

Als uitvoerend muzikant maakt Thomas momenteel deel uit van dixieband Alacarte en is hij bij verschillende orkesten vaste invaller op trombone of slagwerk. Hij maakte concertreizen naar Wenen en Innsbruck, werd regelmatig gevraagd voor grote optredens, festivals en concoursen en heeft diverse solowerken ten gehore gebracht.

In 2014 deed Thomas auditie voor de opleiding HaFaBra-directie bij Bourdon Hogeschool voor Muziek te Gouda. Hierop werd hij toegelaten tot het tweede jaar van de opleiding met als hoofdvakdocenten Ton van der Valk (theorie) en Gerhart Drijver (praktijk). Tevens volgde Thomas masterclasses dirigeren en arrangeren lichte muziek bij Koos Mark. In 2017 studeerde hij met lof af.

Als dirigent heeft hij naast de Uitgeester Harmonie ook de muzikale leiding over Brassband Concordia Vinkeveen, de fanfare van Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen, Concordia Sensations Oostzaan en het Noord-Hollands Harmonie Orkest. Tevens valt hij als dirigent regelmatig in bij andere muziekverenigingen.